Dakbedekkingen


Dakbedekking plaatsen
Installatiebedrijf Baggen (gevestigd te Geleen –  Sittard) is tevens gespecialiseerd in dakbedekking. Dit houdt in dat wij een laag materiaal aanbrengen aan bovenzijde van een pand, om water en andere externe invloeden te weren. Een goede dakbedekking moet duurzaam zijn, volledig waterdicht, en eventueel voorzien zijn van een thermische isolering en geluidsisolatie. 
Of het nu om dakpannen gaat, of leien, spanen, stro en rieten, metalen, bitumen, kunststoffen en glazen bedekking. Wij staan klaar om alle typen daken voor u te verzorgen. Omdat er zoveel verschillende soorten dakbedekking zijn hebben wij een brede expertise ontwikkeld zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Wij geven u een goed dak boven uw hoofd waar u geen omkijken naar heeft. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen. En leveren kwaliteitswerk. We bieden bovendien jarenlange garantie op al onze klussen. 

Dakbedekking kiezen
Weet u nog niet welke soort dakbedekking u wilt of welke mogelijkheden er bij uw pand zijn? We adviseren u over wat er bij uw voorkeuren en bestemming past. Neem contact met ons op voor een advies op maat. Via onze website kunt u een afspraak maken, u kunt ook direct contact met ons opnemen om afspraken in te plannen of om een offerte aan te vragen.

Soorten dakbedekking
We kennen allemaal de charme van natuurlijke materialen zoals terracotta dakpannen, rieten- of strodaken en de kostbare zeer duurzame leien daken. In moderne tijden kiest men veel vaker voor ijzeren (loden, zinken) daken of kunststoffen daken. Het hangt maar net van de beheerder van het pand af, wat deze ermee wilt doen en welke uitstraling gewenst is. 
Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een dak, zoals de bestemming van het pand, de brandveiligheid en de helling van het dak. Als u al deze zaken op een rij heeft, dan adviseren we u graag over wat er bij uw pand mogelijk is.

Renovaties
Bij een bestaand dak een renovatie uitvoeren is aan te raden bij een lekkend ouder dak. Hier geldt zoals bij alle klussen in en rondom uw woning dat voorkomen van verdere schade door renovatie kostentechnisch slim is. Wilt u uw dak renoveren of alleen het lood- en zinkwerk verplaatsen? Neem dan contact met ons op voor een prognose en een offerte.

Baggen Installatiebedrijf
Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en zijn gevestigd in Geleen, en zijn jaren in de regio Zuid-Limburg actief als professionals in dakopbouw en renovaties van onder andere platte daken en puntdaken. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in lood en zinkwerk voor waterkering en het verzorgen van loodgieterswerk. We doen onder meer installaties van sanitair,  CV (Centrale Verwarming), rioleringen en gas leidingen. Zowel bij bestaande bouw en bij nieuwbouw.

Spoedservice
Voor spoedklussen in de regio Zuid-Limburg zijn wij te bereiken om lekkages en storingen te verhelpen. Wij hebben een 24-uurs service, zijn altijd te bereiken en komen op elk moment van de dag voorrijden. Aarzel niet en neem contact met ons op als u een lekkage hebt gevonden. Hiermee voorkomt u verdere schade. Wij verzorgen de rest.


VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Bel ons: 046 - 474 39 18.